Увійдіть на сайт magaz420.com.ua з аккаунтом Google


Адреса та час роботи

Наш шоурум: Київ, вул В.Гетьмана
Пн-Пт 10:00 - 18:00
tel:+38 063 395 86 73 tel:+38 096 420 94 20

Блог

Новий бонг – це тільки початок

Ви – новачок, якщо зараз тримаєте в руках свій найперший бонг. І, як всі новачки, навіть не здогадуєтеся про нюанси культури куріння бонга, що існують. Начебто все зрозуміло – залив, заклав, підпалив, затягнувся. Але все не так просто. Це маленька інструкція допоможе вам швидко зорієнтуватися та й елементарно знати з чого починати.

Магаз420 не закликає до вживання психотропних або засобів, що містять наркотичну складову, а також не реалізує курильних сумішей. Стаття створена за матеріалами з відкритих джерел, що пропагують культуру куріння.

Технологія використання

Уміння заряджати й підпалювати курильну суміш, рано чи пізно саме по собі прийде. Та вкрай не важливо, чи був витончена скляна посудина подарована або куплена самостійно, без сумнівів, навіть найпростіший бонг без перколятора, прекулера та айс-системи, оснащений лише адаптером, прекрасно очистить та й охолодить дим.

Отже, з чого почати, щоб створити великі хмари диму, та й поплисти пізнавати світобудову? Коротко кажучи, покроковий лікнеп починається.

Для сеансу потрібно:

  • добре висушена трава;
  • дуже холодна вода, краще дистильована;
  • подрібнювач трави, він же крешер, він же гриндер, починати треба з доброго, металевого;
  • запальничка, теж якісна, типу Clipper, яка при перевертанні збільшує язик полум’я у два рази. Потім дізнаєшся для чого це потрібно!

Перед тим, як почати працювати, новий бонг потрібно вимити. Неважливо, що новий скляний агрегат виглядає більш ніж дуже чистим. Пил-то всюдисуща. Тому, перед сеансом промийте його теплою водою, бажано з додаванням краплі засобу, що миє скло. Після процедури купання, висушіть прилад зовні, щоб з рук не вислизав.

Якщо ви хочете отримати ну дуже холодний дим, наповніть скляний бонг водою або іншої рідиною, що охолоджує. Покладіть бонг в морозильну камеру. Але не більше, ніж на 10 хвилин. Якщо довше, ви ризикуєте втратити агрегат. Вода швидко перетвориться на лід, об’єм розшириться, та й скляна колба лопне. Вам це треба?

Наповнення водою

Об’єм води не повинен бути завеликим. Зверніть увагу на шліф з адаптером. Найчастіше він закінчується стімом з дрібними щілинами – дифузорами. Адаптер практично стикається з дном колби. Наповніть так, щоб рівень рідини був трохи вище отворів. Якщо обсяг буде більше, при затягуванні можна наковтатися води.

При наявності айс-системи

Якщо ваш бонг оснащений айс-шипами – системою для утримання кубиків льоду в курильній шахті, то акуратно спустіть по горловині лід до самого горлечка. Покладіть стільки, скільки є, або скільки поміститься. Якщо кубики завеликі, потримайте їх кілька секунд під холодною водою, що витікає з крана.

Наповнення шліфа

Чаша для спалювання курильної суміші (шліф, відерце, наперсток, називайте, як хочете), наповнюється добре подрібненої субстанцією. Як правило, це листя та й квіти прекрасної Мері Джейн. З цією роботою чудово справляється гриндер. Якщо крешер складається з трьох й більше частин – мороки ніякої. Млин розділяє суміш по фракціях, відсіваючи пил в піддон.

Закладіть в чашу кілька пучок перемеленої курильної суміші, наповнюючи до країв. Дію проводите над гріндером, але краще мати тацю для роллінга, та й всі операції проводить на таці. З піддона набагато простіше збирати траву, що розсипалася. Та й втрат священних дарів Великого Джа не буде, від слова «зовсім». А зберігати залишки помелу можна в тому ж гріндері до наступної сесії.

Як утрамбовувати суміш

Обережно притисніть донизу вміст чаші великим пальцем руки. Різко відіжміть палець. Трава потягнулася за вами? Знову притисніть суміш, поки не відчуєте, що трава повністю зібралася. Це необхідно для того, щоб згладити верх, та запобігти от іскор, що відлітають при затягуванні. Акуратно вставте шліф в адаптер. Все готово, можна підпалювати.

Як підпалити бонг

Перед початком цього великого священнодійства, ми настійно рекомендуємо відкоркувати пляшку з крижаною газованою водою, та поставити її поруч. Так, про всяк випадок, але може стати в пригоді.

  1. Якщо ви правша, візьміть бонг за курильну шахту лівою рукою.
  2. Притисніть губи до шийки бонга. Буде холодно.
  3. Запаліть запальничку та й переверніть її, щоб полум’я збільшилася. Воно буде направлено вгору.
  4. Підпаліть суміш, одночасно роблячи затяжку.
  5. Вдихайте так, щоб вода почала пузиритися.
  6. Відпустіть запальничку, як тільки утворилися вуглинки.
  7. Швидко від’єднайте чашу від адаптера та вдихніть холодне повітря з іншим димом. Вода буде сильно пузиритися. Постарайтеся втягнути весь дим з бонгу.
  8. Утримаєте затяжку в собі якомога довше, від 5 до 30 секунд, та й повільно видихніть, щоб не закашлятися з незвички.

Вітаю, ви це зробили. Але саме тут, та й зараз вам знадобиться содова, щоб не померти від спраги. Не забудьте гарненько помити свій бонг після повного закінчення сесії, зі скількох би серій сеанс не перебував. До речі, чаша від смол відмінно чиститься медичним спиртом. Придбайте в аптеці пухирець, надовго вистачить.

Мир всім, відпочивайте весело.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X