Увійдіть на сайт magaz420.com.ua з аккаунтом Google


Адреса та час роботи

Наш шоурум: Київ, вул В.Гетьмана
Пн-Пт 10:00 - 18:00
tel:+38 063 395 86 73 tel:+38 096 420 94 20

Блог

Канабіс у будь-якому віці

Канабіс-чай

Чаю з конопель ще в обід виповнилося сотні тисяч років. Як тільки людство дізналося про специфічні особливості конопляного листа і суцвіть, рослину стали додавати в їжу, зокрема для приготування чаю. Але перш ніж негайно братися за помел і заливати траву окропом, прочитайте цю статтю.

Звертаємо увагу на те, що ми не закликаємо до вживання психоделічних продуктів, та й не реалізовуємо рослинних сумішей. Стаття має пізнавальний характер, і складена на основі загальнодоступної інформації.

Відокремити мух від котлет

По суті, демонізація канабісу почалася не так давно. В індійській культурі, яка налічує понад 12 тисяч років, їжа і напої з конопель були в порядку речей. А ось яке там було зміст канабіноїдів, і в яке процентне співвідношення КБД і ТГК було в тому чаї, це таємниця, що покрита мороком.

Концепція приготування правильного конопляного чаю полягає в тому, щоб «витягнути» з суцвіть і листя ті самі правильні канабіноїди, які принесуть користь організму без прояву псіхоактвного ефекту. У країнах, де марихуана дозволена, канабіс-чай з різним процентним вмістом CBD і ТГК можна придбати у вільному продажу. У нашому випадку вільний доступ отримало CBD-oil, як біологічно активна харчова добавка. Олія дуже популярна, та її можна підмішувати не тільки в каву, але навіть в чай.

Корисні властивості чаю з канабісу

Про оздоровчі та й лікувальні властивості медичного канабісу давно говорять і пишуть. Ціла серія наукових досліджень довела, що продукти з високим вмістом КДБ сприяють на:

  • зняття хронічних болів;
  • усунення депресії;
  • зміцнення серця та й легенів;
  • полегшення процесу травлення;
  • усунення нудоти.

А ще канабіс-чай бере участь у запобіганні симптомів хвороби Альцгеймера, яка на сьогодні молодіє з року в рік.

У приготуванні напою без психоактивного ефекту немає нічого складного. Він так само як і звичайний чай заварюється окропом з сухого листя, тільки не чайного, а конопляного. На смак такий канабіс-чай злегка гірчить. Невелика кількість меду й молока поліпшить смак напою. Особливих правил заварювання трави не існує, а виробляється «методом наукового тику». Будьте здорові та й приємного чаювання. Всім мир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X