Увійдіть на сайт magaz420.com.ua з аккаунтом Google


Адреса та час роботи

Наш шоурум: Київ, вул В.Гетьмана
Пн-Пт 10:00 - 18:00
tel:+38 063 395 86 73 tel:+38 096 420 94 20

Блог

Пара кращих способів, щоб наповнити чашу бонга

Багатьом відомий ефект підпалювання цілого шматка курильної суміші. Це як палити камінь, покритий мохом – краї вигорають, а всередині є даремний конгломерат. Та й запах при цьому «не дуже» – чистого бутану, що вкрай шкідливо. А про присмак та післясмак, краще взагалі промовчати.

Існує два оптимальних методи наповнення чаші бонга. Обидва мають як переваги, так і недоліки. Розглянемо обидва для того, щоб визначитися, що більше підходить кожному з нас.

Перший спосіб – ручний

Найстарішим методом набивання шліфа вважається ручне упакування. Дорогоцінні бутони суцвіть Мері Джей розтираються на долоні або на будь-якій чистій поверхні двома пальцями – великим та вказівним. Суха шишка під впливом пальців рук розкривається настільки, що акуратно лягає в чашу. Причому, її ефективність абсолютно не знижується. Чесно кажучи, ручний метод перетирання рослин дуже добре зберігає трихоми. Від цілісності кристалів залежить міць та й смак квітів.

Це була стандартна практика, до тих пір, поки технічний прогрес не запропонував адептам великого Джа досконалий ручний млин – крешер.

Спосіб другий – механізований

За великим рахунком, гріндер – інструмент, не здатний щадити трихоми. При подрібненні рослинності, елемент, що ріже, за мінімальну кількість оборотів руйнує кристали. Але! Багатоскладові крешери оснащені тонкою сіткою – ґратами Kief. При помелі пил з уламками кристалів зсипається через сітку в накопичувач, та й з піддона кіф дуже легко можна зібрати.

Хоч ручне перетирання шишок більш ефективно, використання ручних млинів дає ряд переваг:

  • збільшення обсягу курильної суміші внаслідок тонкого помелу;
  • в чашу більше поміщається перемеленої, а не перетертої суміші;
  • збільшується площа зіткнення суміші з вогнем;
  • рівномірний помел дає рівномірне вигорання;
  • добре перемелена рослинність краще вкладається в шліф;
  • відсутність запаху на руках.

Але й тут є одне АЛЕ! Вихідний отвір диму в нижній частині чаші іноді досить великий для дрібного помелу. Виходом із ситуації стають сіточки-фільтри, що підкладають на дно шліфа. Ву-а-ля!

Дуже важливий тип використовуваної чаші. Якщо є вбудований фільтр – гуд! При затягуванні потік повітря дозволить повністю розгорітися навіть при щільному пакуванні. Якщо під рукою немає фільтра, киньте на дно чаші бутон, що не розірвався. Він буде працювати, як стопер. Або скрутіть з тонкого дроту невелику кульку. Зволікання можна витягнути зі старих навушників, тільки ізоляцію потрібно зняти, перед тим, як скрутити кульку. Її теж буде достатньо. Потім закладіть суміш, що перемелена. Злегка та й дуже обережно притисніть її пальцем. Дотик повинен бути легким та й точним.

При завантаженні важливо пам’ятати, що курильну суміш, що перетерта вручну, потрібно упаковувати щільно, а перемелену гріндером слід тільки злегка придавити. Ось і вся арифметика.

Гарного відпочинку, всім мир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X